Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


lanyok

2008.07.24

 

 

Rikki a telihold hatása alatt:

 

Rikki szinte teljesen felforrt. Tűzforró lett és Emmáék házában nagy felfordulást csinált. Amihez csak hozzáért vagy elment mellette az lángra kapott vagy felrobbant. Elment a Mako-szigetre és ott elég nagy tüzet okozott. Zanet meg is csókolta és így Zane súlyos égési sérüléseket szenvedett.

 Itt egy video Amint Cleo és Scharlotte összemérik az erejüket

Emma a telihold hatása alatt:

 

Emma elég rossz időpontban lett a hold áldozata. Pont az édesapja szülinapján, amit ő szervezett. Totál gyerekesen viselkedett, néha egy kicsit gusztustalanul, mindenkire sértő megjegyzéseket tett. Úszni ment, majd miután kijött a vízből és Rikki meg akarta szárítani, nem változott vissza, pedig száraz volt.mindenki azt hitte örökre úgy marad, de szerencsére mikor másnap lement a telihold visszaváltozott. A kávézóban töltötte az éjszakát. Byront többször is megcsókolta.

 

 

Cleo a telihold hatása alatt:

 

Cleo szirén lett és ezzel gyönyörű hangot kapott. Minden fiút elcsábított és Lewist megcsókolta. Még a rádióban is bejátszották az éneklését, így több száz fiú hevert a lába előtt. Ez azért volt furcsa, mert Cleonak szörnyű hagja van.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

horseland@citromail.hu

(nev,nagy,sylvike.23, 2016.12.05 16:26)

H2o.ban.csakis.cleo.nem.tud.enekelni.de.m3g.Rikki.es.Emma.sem.csak.egyedul.bella.tud.enekelni.mert.o.nem.csak.sello.hanem.enekesno.is.

szlovakia/komarno/berec gyula88

(labszky anna, 2012.03.30 17:26)

lehetne video rickirol

.....

(..., 2009.06.09 10:11)

Jé, ide hogy sikerült képet feltenned, a többi helyre pedig hogy nem???

skipe96@freemail.hu

(Áki, 2008.09.02 20:25)

Love